top of page
Blog: Blog2
Zoeken

Update prestaties, promoveren Challenge Tour

Goedemorgen, Graag breng ik je op de hoogte van mijn laatste golf ontwikkelingen en een doorkijk naar de komende agenda. Éen ding is zeker, ik ga voor de winst en een vaste waarde op de Challenge Tour te zijn komend seizoen.

Bijna is niet helemaal! Donderdag won ik bijna in Oostenrijk. Maar helaas viel hij niet mijn kant op in het Raiffeisen Pro Golf Tour St. Pölten. Ik maak 18 birdies en een eagle in drie rondes en toch eindig ik op -11. Dan doe je ook een aantal dingen niet goed. Maar de laatste ronde was sterk. Op de laatste vier holes had ik zelfs vier goede kansen voor birdie, maar ik maak er geen een. 🤐 Lange putt beslist play-off Op de tweede play-offhole maakten we alle vier opnieuw par. De beslissing viel toen we voor de derde keer hole 9 speelden. Na twee slagen lag ik net naast de green, maar wel weer dichtbij bij de vlag. Nadat de eerste twee hun putt misten, holede Nicklas zijn birdieputt van dertien meter. Toen moest ik ervoor gaan en ging mijn chip net langs de hole. Tweede als mooi resultaat voor de Order of Merit, maar ik kwam voor de winst. Twee dagen slecht geslapen en alles overdacht en de learnings eruit gehaald. Dutch Swing 🧡 Nu heb ik twee weken 'vrij', voordat er drie opeenvolgende toernooien in Nederland zijn. Ik sta er met een 6de plaats op de Order of Merit goed voor. Aan het einde van het seizoen promoveert de top-5 naar de Challenge Tour. Het vertrouwen zit goed en ik speel goed. Het tweede toernooi in Nederland is op mijn thuisbaan, dus misschien kan ik profiteren van een beetje thuispubliek. En thuis slapen is natuurlijk lekker.


https://www.golf.nl/nieuws/2023/jul/2807-mike-toorop-speelt-sterk-pro-golf-tour

https://www.golf.nl/nieuws/2023/jul/3007-round-up-toernooien-porsius-toorop Zie ik jou tijdens de Dutch Swing? 17 - 19 augustus Stippelberg Open 24 - 26 augustus Staan Open Westwoud 31 aug - 2 sep Gelpenberg Open Bedankt voor het vertrouwen: PAVO HR, Roy Van Der Pouw, Cees van der Pouw CIP, IW Zuid-Holland, Cor van den Heuvel, Bianca Blom, Ronald Bolhuis, Hans Barten Installatiebureau Rutgers, TMI Noël de Vries, Arien Vestering, Rob Compaan, Frank Vlaar, Sportcentrum Hoorn, Hubert Mesken, Hans de Rooij, Orangefit®, Wijkom Bouw en Infra, Arjan Meester💪


Ik heb sponsoren en partners hard nodig om mijn seizoen te kunnen volbrengen. Wil jij mij ook supporten op weg naar de Challenge en DP World Tour?! Ik ga graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken óf we lopen samen een rondje 9 holes. Naast financiële partners, ben ik ook opzoek naar een mobility partner (auto).


Tot dan!


Met sportieve groet, Mike Toorop

25 weergaven0 opmerkingen
bottom of page